Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Zanol, Geni C."'
Autor:
Assunção, Maria a, b, Canas, Sara a, c, ⁎, Cruz, Sara a, Brazão, João a, Zanol, Geni C. a, Eiras-Dias, J.E. a
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 5 August 2016 207:140-145
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Volume: 25, Issue: 2, Pages: 75-85, Published: 2010
Ciência e Técnica Vitivinícola v.25 n.2 2010
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Ciência e Técnica Vitivinícola v.25 n.2 2010
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
The complex microbial ecosystem existing in grape, must and wine comprises a wide diversity of yeast species. The knowledge of composition and dynamics of yeast biota occurring along vinification process would provide a better control of wine quality
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4f05df93634b410b21814374e1eb118
http://www.scielo.mec.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0254-02232010000200004&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.mec.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0254-02232010000200004&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.