Zobrazeno 1 - 10
of 7 463
pro vyhledávání: '"Zanchet A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Studies on Neotropical Fauna and Environment. :1-15
The genus Luteostriata Carbayo, 2010, currently comprises 10 species distributed in southeastern and southern Brazil. Species of this genus represent a taxonomic challenge because many have very similar external and internal features. Some species we
Paraba aurantia Marques & Leal-Zanchet, sp. nov. urn:lsid:zoobank.org:act: 70C8C653-A1AE-441C-9038-CCD14343232A Etymology: The specific name is a Latin adjective (aurantius) and refers to the orangish dorsal ground colour. Type-material. Holotype: MZ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2267927d0e0e91549556f80bdf8df488
Pasipha liviae Marques & Leal-Zanchet, sp. nov. urn:lsid:zoobank.org:act: 9217826F-C114-4691-83DB-9FB1ED329BDC Etymology: The specific name honours Dr Livia Medeiros Cordeiro, for her valuable contributions to this study and the zoology and biospeleo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6ccc862743eada0008461f18971ba550
Autor:
Benítez-Álvarez, Lisandra, Sluys, Ronald, Leal-Zanchet, Ana María, Leria, Laia, Riutort, Marta
GIRARDIA CLANDESTINA SLUYS & BENÍTEZ- ÁLVAREZ SP. NOV. Z o o b a n k r e g i s t r a t i o n: u r n: l s i d: zoobank. org:act: 6F75400B-1B3F-4B71-8351-5839C233019F Holotype: Naturalis Biodiversity Center, ZMA V.Pl. 976.4, Arroyo Sauce, near Sauce,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::162f475e8aa5232b9e15065810f46e46
Autor:
Franzen, Renan vinizanchet@gmail.com, de Lima, Vinicius Zanchet vinizanchet@gmail.com, Tartarotti, Lucas1 lucas.t10@hotmail.com, dos Anjos, Fernando fernando.anjos@caxias.ifrs.edu.br
Publikováno v:
Revista Interdisciplinar Científica Aplicada. Apr-Jun2024, Vol. 18 Issue 2, p1-26. 26p.
Autor:
Zannese, Marion, Tabone, Benoît, Habart, Emilie, Goicoechea, Javier R., Zanchet, Alexandre, van Dishoeck, Ewine F., van Hemert, Marc C., Black, John H., Tielens, Alexander G. G. M., Veselinova, A., Jambrina, P. G., Menendez, M., Verdasco, E., Aoiz, F. J., Gonzalez-Sanchez, L., Trahin, Boris, Dartois, Emmanuel, Berné, Olivier, Peeters, Els, He, Jinhua, Sidhu, Ameek, Chown, Ryan, Schroetter, Ilane, Van De Putte, Dries, Canin, Amélie, Alarcón, Felipe, Abergel, Alain, Bergin, Edwin A., Bernard-Salas, Jeronimo, Boersma, Christiaan, Bron, Emeric, Cami, Jan, Dicken, Daniel, Elyajouri, Meriem, Fuente, Asunción, Gordon, Karl D., Issa, Lina, Joblin, Christine, Kannavou, Olga, Khan, Baria, Lacinbala, Ozan, Languignon, David, Gal, Romane Le, Maragkoudakis, Alexandros, Meshaka, Raphael, Okada, Yoko, Onaka, Takashi, Pasquini, Sofia, Pound, Marc W., Robberto, Massimo, Röllig, Markus, Schefter, Bethany, Schirmer, Thiébaut, Vicente, Sílvia, Wolfire, Mark G.
Water is a key ingredient for the emergence of life as we know it. Yet, its destruction and reformation in space remains unprobed in warm gas. Here, we detect the hydroxyl radical (OH) emission from a planet-forming disk exposed to external far-ultra
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2312.14056
Electrospun fibers of zein and pea protein to create high-quality fibrous structures in meat analogs
Autor:
Letícia G. da Trindade, Letícia Zanchet, Fabiana Perrechil Bonsanto, Anna Rafaela Cavalcante Braga
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
IntroductionThe importance of developing plant-based meat similar to animal meat lies in the fact that sensory similarity is a crucial factor in encouraging consumers to adopt this alternative.MethodologyThe present study reports the morphology, hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ad618c6c94443c4b8751c9d98bd2467
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.