Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Zampacavallo, G"'
Publikováno v:
In Brain Research 1999 837(1):46-54
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 616-618 (2011)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Fish slaughtering without any avoidable stress is an ethic requirement at consumer and producer level, that also influence product quality. Slaughter methods for marine fish and their impact on fish stress reaction, evolution of post mortem biochemic
Autor:
de Francesco, M., Parisi, G., Lupi, P., Zampacavallo, G., Giorgi, Gianni, Médale, Françoise, Kaushik, Sadasivam, Poli, B.M.
Publikováno v:
Aquaculture Europe 04. European Aquaculture Society Meeting
Aquaculture Europe 04. European Aquaculture Society Meeting, Oct 2004, Barcelone, Spain
Aquaculture Europe 04. European Aquaculture Society Meeting, Oct 2004, Barcelone, Spain
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4e55af90918ad473e7f8c7317f70e589
https://hal.inrae.fr/hal-02762741
https://hal.inrae.fr/hal-02762741
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture International; Jul2000, Vol. 8 Issue 4, p335-348, 14p