Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Zamfir Cătălin Ioan"'
Autor:
Focea Mihai Cristian, Luchian Camelia Elena, Moroşanu Ana Maria, Niculaua Marius, Cotea Valeriu V., Odăgeriu Gheorghe, Zamfir Cătălin Ioan
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02007 (2017)
This work is focused on the study of the influence of different strains of yeasts on the concentration of organic acids, metallic content, and other physical-chemical parameters from experimental sparkling white wines produced by traditional method (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d265bb86646548e2adef827eaade6cf3
Autor:
Andrieş Mitică Tiberiu, Zamfir Cătălin Ioan, Luchian Camelia Elena, Niculaua Marius, Colibaba Cintia, Odăgeriu Gheorghe, Focea Mihai Cristian, Cotea Valeriu V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02005 (2017)
Wine is defined as an alcoholic beverage resulted from fermentation of grape must, having ethanol content higher than 8.5% (v/v). Wine consumption has health benefits related to the high concentration of polyphenolic compounds with antioxidant activi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cd8307868774b67a88abc87faf7396e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cerbu Maria Iulia, Colibaba Cintia Lucia, Popîrdă Andreea, Toader Ana-Maria, Niță Răzvan-George, Zamfir Cătălin-Ioan, Niculaua Marius, Cioroiu Bogdan-Ionel, Cotea Valeriu V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02014 (2023)
The presence of biogenic amines in wine is more and more important both to consumers and producers alike, due to the potential threats of toxicity of humans and consequent trade implications. Biogenic amines are formed from amino acids by decarboxyla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3ac115c16684f0ab940ab8a6ff40c7d
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2016 197 Part A:373-381
Autor:
Cerbu, Maria Iulia, Colibaba, Cintia Lucia, Luchian, Camelia, Zamfir, Cătălin-Ioan, Nechita, Bogdan Constantin, Cioroiu, Ionel-Bogdan, Niculaua, Marius, Cotea, Valeriu V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2/27/2023, Vol. 56, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water (20734441); Mar2022, Vol. 14 Issue 6, p976-976, 15p
Autor:
GROSARU, Dragoș Florin, LUCHIAN, Camelia Elena, SCUTARASU, Elena Cristina, COLIBABA, Lucia Cintia, ZAMFIR, Cătălin Ioan, COTEA, Valeriu V.
Publikováno v:
Journal of Applied Life Sciences & Environment; 2022, Vol. 189 Issue 1, p11-19, 9p