Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Zambrini, A.V."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2017 233:385-390
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2014 97(9):5345-5355
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2014 1(1):25-29
Publikováno v:
Conte, F.; Del Nobile, M.A.; Faccia, M. (ed.), Advances in Dairy Products, 438-449. Hoboken, NJ : Wiley Blackwell
STARTPAGE=438;ENDPAGE=449;TITLE=Conte, F.; Del Nobile, M.A.; Faccia, M. (ed.), Advances in Dairy Products
Conte, F.; Del Nobile, M.A.; Faccia, M. (ed.), Advances in Dairy Products, pp. 438-449
STARTPAGE=438;ENDPAGE=449;TITLE=Conte, F.; Del Nobile, M.A.; Faccia, M. (ed.), Advances in Dairy Products
Conte, F.; Del Nobile, M.A.; Faccia, M. (ed.), Advances in Dairy Products, pp. 438-449
Contains fulltext : 180644.pdf (Publisher’s version ) (Closed access)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ff5d5a3100b5c8a585cab18fb540f301
http://hdl.handle.net/2066/180644
http://hdl.handle.net/2066/180644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.