Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Zambrano, Ricardo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramirez, Javier E., Zambrano, Ricardo, Sepúlveda, Beatriz, Kennelly, Edward J., Simirgiotis, Mario J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2015 176:106-114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zambrano, Ricardo1 Ricardo.Zambrano@MyFWC.com, Hood, Sharyn1
Publikováno v:
Florida Field Naturalist. Mar2020, Vol. 48 Issue 1, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Southeastern Naturalist, 2012 Jan 01. 11(4), 775-778.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41819795
Publikováno v:
Waterbirds: The International Journal of Waterbird Biology, 2010 Jun 01. 33(2), 169-178.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40660984
Publikováno v:
Waterbirds; Dec2022, Vol. 45 Issue 4, p440-449, 10p
Autor:
Párraga Carrera, Silvana Elizabeth, Bravo Zambrano, Ricardo, Marín Tello, Ana Paola, Caycedo Casas, Xiomara
Publikováno v:
Dilemas Contemporáneos: Educación, Política y Valores; 2022 Special Issue, Vol. 10, p1-23, 23p
Autor:
Marín-Machuca, Olegario, Iannacone, Jose Alberto, Alvarado-Zambrano, Fredy Aníbal, Vásquez-Aranda, Ahuber Omar, Alvarado-Zambrano, Ricardo Arnaldo, Quispe Quispe, Alexander
Publikováno v:
Paideia XXI; Vol. 11 Núm. 1 (2021): PAIDEIA XXI; 113-125
Revistas Universidad Ricardo Palma
Universidad Ricardo Palma
instacron:URP
Revistas Universidad Ricardo Palma
Universidad Ricardo Palma
instacron:URP
The effects of concentration and temperature on the thermo-physical properties of apple juice were studied, in which density and viscosity were measured at different temperature and concentration conditions, varying from 20°C to 80°C and from 12 to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::02c09427b48329fc1e5c261b973e4a65
http://revistas.urp.edu.pe/index.php/Paideia/article/view/3791
http://revistas.urp.edu.pe/index.php/Paideia/article/view/3791