Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Zamankhani, Mahshid"'
Autor:
Zamankhani, Mahshid1 (AUTHOR), Moeini, Sohrab1 (AUTHOR) sohrabmoeini1359@gmail.com, Mahasti Shotorbani, Peyman2 (AUTHOR), MirsaeedGhazi, Hossein3 (AUTHOR), Jafarpour, Afshin4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2024, Vol. 12 Issue 1, p508-525. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zamankhani M; Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch Islamic Azad University Tehran Iran., Moeini S; Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch Islamic Azad University Tehran Iran., Mahasti Shotorbani P; Department of Food Quality Control and Hygiene, Science and Research Branch Islamic Azad University Tehran Iran., MirsaeedGhazi H; Department of Food Technology, College of Abouraihan University of Tehran Pakdasht Tehran Iran., Jafarpour A; Department of Food Science & Technology, Garmsar Branch Islamic Azad University Garmsar Iran.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2023 Oct 30; Vol. 12 (1), pp. 508-525. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 30 (Print Publication: 2024).