Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Zakir S"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 8, Pp e07781- (2021)
The present investigation was undertaken to develop puree from peaches and to study the effect of peel, sugar, KMS concentrations and storage conditions on the acidity, pH, total soluble solids, total sugar and rheological behavior of purees. Two typ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a5fc2accfe145d6b9193ddb2ed7c21e
Autor:
Wani, Shefali, Bakshi, Rayees Ahmad, Khan, Zakir S., Fayaz, Shemilah, Muzaffar, Khalid, Dar, B.N.
Publikováno v:
In Heliyon August 2021 7(8)
Autor:
Sulistyaningsih, Lusi1 lusisulistya@gmail.com, Machmud, T. M. Zakir S.1
Publikováno v:
Journal of Developing Economies (JDE). Dec2022, Vol. 7 Issue 2, p354-364. 11p.
Publikováno v:
Journal of Developing Economies. 7:354-364
This study analyzes the impact of Foreign Direct Investment that creates a demand creation effect on domestic companies in the Indonesian manufacturing industry in 2010-2015. This study uses Input and Output data for 2010 and Industri Besar Sedang da
Autor:
Saurav,G. C. H, Paul, A. K, Zakir, S. B, Hamid, M. A, Mandal, A. K, Uddin, M. G, Chowdhury M.H. K
Publikováno v:
Scholars Journal of Applied Medical Sciences. 10:930-933
Background: Thyroid disorders are one of the most common endocrine disorders encountered in the South-East Asian region. The study aimed to evaluate the thyroid disorders in clinical practices. Methodology: This was a prospective cross-sectional stud
Autor:
Chandni, Sheikh Showkat Ahmad, Ambika Saloni, Gulshan Bhagat, Sajad Ahmad, Satwinderjeet Kaur, Zakir Showkat Khan, Gurjeet Kaur, Gholamreza Abdi
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Iris kashmiriana belongs to the family Iridaceae and is an important endemic medicinal plant of Kashmir. The current study was designed to determine the phytoconstituents, antioxidant, and cytotoxic potential of ethyl acetate (IRK-ETH) and m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04aa187cf72e4ddd9088ca086bde2e91
Autor:
B.N. Dar, Rayees Ahmad Bakshi, Zakir S. Khan, Shemilah Fayaz Shah, Bhavnita Dhillon, Navdeep Singh Sodhi
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15:4371-4379
The present work investigated the influence of ultrasonication (US) on the structural and functional properties of Seabuckthorn seed protein concentrate. Ultrasonication was carried out by varying time (0, 5, 15, 25, and 35 min) with a constant power
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.