Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Zakir S"'
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 6, Pp 1685-1693 (2022)
Abstract The present investigation was undertaken to develop sauce from different cultivars of apples. Apple sauce of 5 cultivars was developed and effect of the storage conditions on the pH, acidity, TSS, total sugar, color, sensory, and rheological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/709c3cf19bd14cf38e88382d3187510a
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 8, Pp e07781- (2021)
The present investigation was undertaken to develop puree from peaches and to study the effect of peel, sugar, KMS concentrations and storage conditions on the acidity, pH, total soluble solids, total sugar and rheological behavior of purees. Two typ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a5fc2accfe145d6b9193ddb2ed7c21e
Autor:
Wani, Shefali, Bakshi, Rayees Ahmad, Khan, Zakir S., Fayaz, Shemilah, Muzaffar, Khalid, Dar, B.N.
Publikováno v:
In Heliyon August 2021 7(8)
Autor:
Sulistyaningsih, Lusi1 lusisulistya@gmail.com, Machmud, T. M. Zakir S.1
Publikováno v:
Journal of Developing Economies (JDE). Dec2022, Vol. 7 Issue 2, p354-364. 11p.
Publikováno v:
Journal of Developing Economies. 7:354-364
This study analyzes the impact of Foreign Direct Investment that creates a demand creation effect on domestic companies in the Indonesian manufacturing industry in 2010-2015. This study uses Input and Output data for 2010 and Industri Besar Sedang da
Autor:
Saurav,G. C. H, Paul, A. K, Zakir, S. B, Hamid, M. A, Mandal, A. K, Uddin, M. G, Chowdhury M.H. K
Publikováno v:
Scholars Journal of Applied Medical Sciences. 10:930-933
Background: Thyroid disorders are one of the most common endocrine disorders encountered in the South-East Asian region. The study aimed to evaluate the thyroid disorders in clinical practices. Methodology: This was a prospective cross-sectional stud
Autor:
B.N. Dar, Rayees Ahmad Bakshi, Zakir S. Khan, Shemilah Fayaz Shah, Bhavnita Dhillon, Navdeep Singh Sodhi
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15:4371-4379
The present work investigated the influence of ultrasonication (US) on the structural and functional properties of Seabuckthorn seed protein concentrate. Ultrasonication was carried out by varying time (0, 5, 15, 25, and 35 min) with a constant power
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.