Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Zakaria, Fransiska Rungkat"'
Autor:
Aulia H, Surya, Zakaria, Fransiska Rungkat, Lioe, Hanifah Nuryani, Erniati, Setiawan, Rizki Dwi
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre December 2024 32
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2015 3:182-189
Autor:
Setiawan, Rizki Dwi1, Zakaria, Fransiska Rungkat2,3, Sitanggang, Azis Boing2,3 boing.lipan@apps.ipb.ac.id, Prangdimurti, Endang2,3, Adawiyah, Dede Robiatul2,3, Erniati4
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2019, Vol. 30 Issue 2, p133-142. 10p.
Autor:
Hasrini, Reno Fitri1,2, Zakaria, Fransiska Rungkat3, Adawiyah, Dede Robiatul3 dede_adawiyah@yahoo.com, Suparto, Irma Herawati4
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2017, Vol. 28 Issue 1, p10-19. 10p.
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2014, Vol. 25 Issue 1, p90-97. 8p.
Autor:
Zakaria, Fransiska Rungkat1, Azni, Intan Nurul2 inazni@gmail.com, Syamsir, Elvira2, K. M., Amalia3, Yamani, Cholid3
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2014, Vol. 25 Issue 1, p31-38. 8p.
Publikováno v:
Agritech; Vol 22, No 1 (2002); 17-21
Oxidative modification of LDL is believed to play an important role in atherogenesis. Water extract of ginger rhizomes exhibited antioxidative activity is higher than α tocopherol using linoleic acid as substrate. In addition, these extract is kind
Autor:
ERNIATI, ZAKARIA, FRANSISKA RUNGKAT, PRANGDIMURTI, ENDANG, ADAWIYAH, DEDE ROBIATUL, PRIOSOERYANTO, BAMBANG PONTJO, HUDA, NURUL
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; 2018, Vol. 6 Issue 3, p664-671, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HAYATI Journal of Biosciences; June 2005, Vol. 12 Issue: 2 p82-86, 5p