Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Zakari, N."'
Autor:
Aliyu S. Ado, Ismaila Ahmed, Sadisu F. Umar, Zakari N. Lambu, Musa Haruna, Sabo Adamu, Adamu A. Shehu, Yasir A. Muhammad, Usman Ahmed, Haruna H. Babaji
Publikováno v:
The Proceedings of the Nigerian Academy of Science, Vol 15, Iss 1, Pp 4-15 (2022)
Spices that are mostly of plant origin are used in the preparation of almost all processed food to enhance palatability, tastiness, sweetness, and its overall acceptability, without taking into consideration of its medicinal values. The study was con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc02086ef86c4b3b869d55577041de74
Publikováno v:
In Annales de cardiologie et d'angeiologie December 2015 64(6):434-438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Archives of Cardiovascular Diseases Supplements January 2020 12(1):17-17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.