Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Zajíc, Tomáš"'
Autor:
Zajíc, Tomáš
The aim of this thesis is the study of the topic of thinking in the works of Martin Heidegger as one of the possibilities which is one's innermost capability and which is not a mere tool for discovering, but belongs to the way of one's being. Thinkin
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-436189
Autor:
ZAJÍC, Tomáš
It is the sad fact, that in the Czech Republic, consumption of fish is very low compared with the European Union average, but, at the same time, it belongs to the countries with the highest incidence of cardiovascular diseases. Sufficient intake of n
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156252
Autor:
ZAJÍC, Tomáš
The work is focused on the nutrition and farming technology influences on the changes of the quality of common carp (Cyprinus carpio L.) and european catfish (Silurus glanis L.) meat. For the first experiment were used 6 groups of fish (common carp).
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51251
Autor:
Zajíc, Tomáš
The aim of this thesis is the study of the topic of thinking in the works of Martin Heidegger as one of the possibilities which is one's innermost capability and which is not a mere tool for discovering, but belongs to the way of one's being. Thinkin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::b9b39b4590c71e0513f3f830bee1fc67
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-436189
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-436189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dolinová, Iva, Prattingerová, Jana, Kočí, Pavel, Kracík, Martin, Zajíc, Tomáš, Štillerová, Kateřina, Arientová, Kateřina, Treitli, Sebastian Cristian, Jiřincová, Helena, Ceé, Magdalena, Čermáková, Lucie, Valenta, Vladimír, Kopecká, Tereza, Jirásek, Tomáš
Publikováno v:
Journal of Czech Physicians / Časopis Lékařů Českých; 2022, Vol. 161 Issue 1, p24-27, 4p
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Oct2015, Vol. 46 Issue 5, p345-352. 8p.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2014, Vol. 32 Issue 5, p493-502. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.