Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Zajác, Peter"'
Autor:
Čapla, Jozef1 capla@potravinarstvo.com, Zajác, Peter1, Čurlej, Jozef1, Benešová, Lucia1, Jakabová, Silvia1, Hleba, Lukáš2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Jun/Jul2024, Vol. 13 Issue 6, p1-4. 4p.
Autor:
Čapla, Jozef, Zajác, Peter, Čurlej, Jozef, Benešová, Lucia, Jakabová, Silvia, Fikselová, Martina, Bobková, Alica
Publikováno v:
In Heliyon 15 January 2024 10(1)
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Oct/Nov2023, Vol. 13 Issue 2, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zajac, Peter
Publikováno v:
Česká literatura, 2019 Jan 01. 67(3), 374-377.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45185322
Autor:
Čapla, Jozef1 jozef.capla@uniag.sk, Zajác, Peter1 peter.zajac@uniag.sk, Ševcová, Katarína2 katarina.sevcova@umb.sk, Čurlej, Jozef1 katarina.sevcova@umb.sk, Fikselová, Martina1 martina.fikselová@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2022, Vol. 16 Issue 1, p431-462. 32p.
Autor:
Jakabová, Silvia, Árvay, Július, Benešová, Lucia, Zajác, Peter, Čapla, Jozef, Čurlej, Jozef, Golian, Jozef
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Oct/Nov2023, Vol. 13 Issue 2, p1-5, 5p
Publikováno v:
Acta Oeconomica Universitatis Selye. 4(1):202-213
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=705416
Autor:
Zajác, Peter1 (AUTHOR) peter.zajac@uniag.sk, Čurlej, Jozef1 (AUTHOR) jozef.curlej@uniag.sk, Benešová, Lucia1 (AUTHOR) xbenesova@uniag.sk, Čapla, Jozef1 (AUTHOR) jozef.capla@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2021, Vol. 15 Issue 1, p396-422. 27p. 22 Color Photographs, 1 Chart, 4 Graphs, 1 Map.