Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Zahari, Nur Izalin Binti Mohamad"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"Zahari, Nur Izalin Binti Mohamad"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Effect of packaging materials on quality attributes of purple sweet potato crisps
Autor:
Zahari, Nur Izalin Binti Mohamad
,
Shaari, Erwan Shah
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c738e3134fee06d36e13b6f37ba71a1e
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
DEVELOPMENT AND QUALITY EVALUATION OF FOOD PRODUCTS FROM ASAM GELUGOR (Garcinia atroviridis) FRUIT ABSTRACT
Autor:
Zahari, Nur Izalin Binti Mohamad
,
Sah, Muhammad Shafie Mad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a5294c088bb5206ea901e0146ef77c4e
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
PROCESS FLOW OF KUINI STRAIGHT DRINK: Kuini puree Mix with water, sugar & xanthan gum Homogenize for 5 min Pasturized at 95 o C for 5 min Hot filled in PP bottle & sealed
Autor:
Zahari, Nur Izalin Binti Mohamad
,
Idris, Salma
,
Saiful Bahri Sahri
,
Mahanom Hussin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bd4fff3097908822825eeeba8437726f
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......