Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Zagoruyko M.G."'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 193, p 01022 (2020)
Production and processing of lentil as a valuable leguminous crop with a high content of beneficial nutrients (fiber, protein, minerals and vitamins), a low glycemic index, and a low-calorie content (295 kcal per 100 grams of raw lentils) has great p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0e2d76f077e4132b213b3831fa2cce8
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 10/10/2020, Vol. 193, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.