Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Zafer Yurt, Mediha Nur"'
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2021 39
Autor:
Kavruk, Murat, Zafer Yurt, Mediha Nur, Taşbaşı, Behiye Büşra, Acar, Elif Esma, Soyuçok, Ali, Altunbaş, Osman, Özalp, Ali Cengiz, Özalp, Veli Cengiz, Sudağıdan, Mert
Publikováno v:
Kocatepe Veterinary Journal.
Boza is a fermented beverage containing beneficial microorganisms for human health. In our study, microbiota present in raw materials used boza production (corn flour, wheat flour, and mayşe), 1st day, 3rd day of boza fermentation and 4th day final
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.