Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Zacharias I"'
Temporal and spatial distribution of hypoxic/seasonal anoxic zone in Amvrakikos Gulf, Western Greece
Autor:
Kountoura, K., Zacharias, I.
Publikováno v:
In Estuarine, Coastal and Shelf Science 2011 94(2):123-128
Autor:
Dimitriou, E., Zacharias, I.
Publikováno v:
In Mathematical and Computer Modelling 2010 51(3):200-205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danai Ioanna Koukoumaki, Erminta Tsouko, Seraphim Papanikolaou, Zacharias Ioannou, Panagiota Diamantopoulou, Dimitris Sarris
Publikováno v:
Carbon Resources Conversion, Vol 7, Iss 2, Pp 100195- (2024)
Single Cell Protein (SCP) refers to dry cells of microorganisms, and it constitutes a highly promising and alternative protein source for multiple applications. SCP presents a rich nutritional profile containing valuable amino acids and fatty acids,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c54ab726a4c44099c8f90d72c296751
Autor:
Sotirios Pilafidis, Erminta Tsouko, Glykeria Sougleri, Panagiota Diamantopoulou, Konstantinos Gkatzionis, Zacharias Ioannou, Dimitris Sarris
Publikováno v:
Carbon Resources Conversion, Vol 7, Iss 2, Pp 100198- (2024)
This study reports the valorization of four side-streams derived from the food industry as fermentation media to cultivate edible and medicinal macrofungi of the genera Cyclocybe sp., Ganoderma sp., Grifola sp., Hericium sp., Morchella sp., Pleurotus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bffccee6c834c59b4866a4ef4202934
Publikováno v:
In Environmental Modelling and Software 2005 20(2):177-185
Autor:
Zacharias, I.1, Antonakopoulos, Th.1 antonako@upatras.gr
Publikováno v:
Journal of Engineering Science & Technology Review. 2016, Vol. 9 Issue 5, p121-125. 5p.
Autor:
Danai Ioanna Koukoumaki, Seraphim Papanikolaou, Zacharias Ioannou, Ioannis Mourtzinos, Dimitris Sarris
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1892 (2024)
The present work examined the production of single-cell protein (SCP) by a newly isolated strain of Kluyveromyces marxianus EXF-5288 under increased lactose concentration of deproteinized cheese whey (DCW) and different temperatures (in °C: 20.0, 25
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/830388f442134b989f9e84423a09f885
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 2003 69(4):401-412