Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Zacaroni, Lidiany Mendonça"'
Autor:
de Resende Machado, Ana Maria, Cardoso, M. das Graças, Saczk, Adelir Aparecida, dos Anjos, Jeancarlo Pereira, Zacaroni, Lidiany Mendonça, Dórea, Haroldo Silveira, Nelson, David Lee
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2013 138(2-3):1233-1238
Autor:
Zacaroni, Lidiany Mendonça1, Sales, Priscila Ferreira1, Cardoso, Maria das Graças1 mcardoso@dqi.ufla.br, Santiago, Wilder Douglas1, Nelson, David Lee2
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Apr2017, Vol. 123 Issue 2, p226-231. 6p.
Autor:
Zacaroni, Lidiany Mendonça1, Cardoso, Maria das Graças1, Santiago, Wilder Douglas1, Souza Gomes, Marcos1, Duarte, Felipe Cimino2, Nelson, David Lee3
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Apr2015, Vol. 121 Issue 2, p238-243. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pimentel, Flávio Araújo, Cardoso, Maria das Graças, Andrade, Milene Aparecida, Zacaroni, Lidiany Mendonça, Guimarães, Luiz Gustavo de Lima
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 35, Issue: 4, Pages: 715-718, Published: 2012
In this study, we evaluated the yield and chemical composition of volatile compounds obtained from fresh, dried at 30 and 40 ºC respectively of Piper piscatorum, employing the technique of hydrodistillation. The volatile were chemically characterize
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::15860a14b823f2bbfdef01ba51fa01e6
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422012000400011&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422012000400011&lng=en&tlng=en
Autor:
Zacaroni, Lidiany Mendonça, Cardoso, Maria das Graças, Saczk, Adelir Aparecida, Santiago, Wilder D., Anjos, Jeancarlo Pereira dos, Masson, José, Duarte, Felipe C., Nelson, David Lee
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 34, Issue: 2, Pages: 320-324, Published: 2011
The objective of the present study was the evaluation of the presence of organic and inorganic contaminants in samples of aged cachaça from the South of the state of Minas Gerais. Furfural, methanol and copper were determined by colorimetric reactio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1eafbdbf6c9741fe40ae3cb815ff2d84
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422011000200026&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422011000200026&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.