Zobrazeno 1 - 10
of 278
pro vyhledávání: '"Zabot, Giovani L."'
Autor:
Wancura, João H.C., Albarello, Mariana, Hollas, Suelly R., Schulz, Alex, Draszewski, Crisleine P., Abaide, Ederson R., Tres, Marcus V., Zabot, Giovani L., de Castilhos, Fernanda, Mayer, Flávio D.
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management 1 October 2024 317
Autor:
de Azevedo, Amanda R., dos Santos, Maicon S.N., Wancura, João H.C., Oro, Carolina E.D., Pfeifenberg, Renan, Zabot, Giovani L., Tres, Marcus V.
Publikováno v:
In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification March 2024 197
Autor:
Gallon, Roger, Draszewski, Crisleine P., Santos, Jael A.A., Wagner, Roger, Brondani, Michel, Zabot, Giovani L., Tres, Marcus V., Hoffmann, Ronaldo, Castilhos, Fernanda, Abaide, Ederson R., Mayer, Flávio D.
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids December 2023 203
Autor:
Sganzerla, William Gustavo, da Silva, Marcos Fellipe, Zabot, Giovani L., Goldbeck, Rosana, Mussatto, Solange I., Forster-Carneiro, Tânia
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids May 2023 196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caponi, Natiela, Schnorr, Carlos, Franco, Dison S.P., Netto, Matias S., Vedovatto, Felipe, Tres, Marcus V., Zabot, Giovani L., Abaide, Ederson R., Silva, Luis F.O., Dotto, Guilherme L.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering December 2022 10(6)
Autor:
Farias, Carla A.A., Moraes, Débora P., Neuenfeldt, Naiara H., Zabot, Giovani L., Emanuelli, Tatiana, Barin, Juliano S., Ballus, Cristiano A., Barcia, Milene T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2022 383