Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Zabik, J."'
Publikováno v:
Irish Journal of Food Science and Technology, 1989 Jan 01. 13(2), 109-117.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25619577
Autor:
Chassy, B., Hlywka, J.J., Kleter, G.A., Kok, E.J., Kuiper, H.A., McGloughlin, M., Munro, I.C., Phipps, R.H., Reid, J.E., Stein, J., Zabik, J.
Publikováno v:
Food and Nutrition Bulletin, 26(4), 436-442
Food and Nutrition Bulletin 26 (2005) 4
Food and Nutrition Bulletin 26 (2005) 4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0186c455816e146dc2de1010eba4fcca
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-and-safety-assessments-of-foods-and-feeds-nutritional-2
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-and-safety-assessments-of-foods-and-feeds-nutritional-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmental Toxicology & Chemistry. 1992, Vol. 11 Issue 6, p765. 0p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmacology, Biochemistry and Behavior; 1994, Vol. 47 Issue: 3 p547-547, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zabik JM; Dow Agrosciences LLC, Building 306/A2, 9330 Zionsville Road, Indianapolis, Indiana 46268, USA. jmzabik@dowagro.com, van Wesenbeeck IJ, Peacock AL, Kennard LM, Roberts DW
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2001 Jul; Vol. 49 (7), pp. 3284-90.
Autor:
Yoder RN; Global Environmental Chemistry Laboratory, Dow AgroSciences LLC, 9330 Zionsville Road, Indianapolis, Indiana 46268, USA. rnyoder@dowagro.com, Huskin MA, Kennard LM, Zabik JM
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2000 Sep; Vol. 48 (9), pp. 4335-40.