Zobrazeno 1 - 10
of 970
pro vyhledávání: '"ZIMMER, T."'
Publikováno v:
In Solid State Electronics October 2020 172
Autor:
Mukherjee, C., Marc, F., Couret, M., Fischer, G.G., Jaoul, M., Céli, D., Aufinger, K., Zimmer, T., Maneux, C.
Publikováno v:
In Solid State Electronics January 2020 163
Publikováno v:
In Microelectronics Reliability June 2017 73:146-152
Autor:
Jacquet, T., Sasso, G., Chakravorty, A., Rinaldi, N., Aufinger, K., Zimmer, T., d'Alessandro, V., Maneux, C.
Publikováno v:
In Microelectronics Reliability August-September 2015 55(9-10):1433-1437
Autor:
Zimmer, T. S.1 (AUTHOR), Ciriminna, G.1 (AUTHOR), Arena, A.1,2 (AUTHOR), Anink, J. J.1 (AUTHOR), Korotkov, A.1 (AUTHOR), Jansen, F. E.3 (AUTHOR), Hecke, W.4 (AUTHOR), Spliet, W. G.4 (AUTHOR), Rijen, P. C.5 (AUTHOR), Baayen, J. C.6 (AUTHOR), Idema, S.6 (AUTHOR), Rensing, N. R.7 (AUTHOR), Wong, M.7 (AUTHOR), Mills, J. D.1 (AUTHOR), Vliet, E. A.1,8 (AUTHOR), Aronica, E.1,9 (AUTHOR) e.aronica@amc.uva.nl
Publikováno v:
Neuropathology & Applied Neurobiology. Oct2020, Vol. 46 Issue 6, p546-563. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Rice bran flour is a byproduct of rice processing and can be used as food. The objective of the current study was to use pregelatinized rice bran flour along with hydrocolloids to stabilize guava nectar, as well as to evaluate the stability of bioact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::43c935a7ceed3931886cf62da207646e
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1140693
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1140693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.