Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"ZHOU Qi-jia"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 6, Pp 93-98 (2022)
Objective: Ensure the safety of final fried food in the process of industrial food production. Methods: The acid values, peroxide values and carbonyl values of the frying oil samples collected from a university cafeteria were determined based on the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9f2016ccacf499e8e305d01ec761b41
Autor:
Zhou, Qi-Jia, Wang, Jun, Mao, Yong, Liu, Min, Su, Yong-Quan, Ke, Qiao-Zhen, Chen, Jia, Zheng, Wei-Qiang
Publikováno v:
In Aquaculture 1 February 2019 500:315-321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun Qi-Long, Zhou Qi-Jia, Huang Xuan, Wang Kun, Zhan Ce, Chen Zhi, Fei Zheng-Guo, Li Feng-Ning, Liu Zhong-Tang
Publikováno v:
Journal of Medical Imaging and Health Informatics. 8:394-399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiao-Qiang Peng, Zheng-Guo Fei, Chun-Guang Sun, Qi-Jia Zhou, Peng, Xiao-Qiang, Fei, Zheng-Guo, Sun, Chun-Guang, Zhou, Qi-Jia
Publikováno v:
Medicine; 5/29/2020, Vol. 99 Issue 22, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.