Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"ZHOU Li-Yu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu fang-lei, Yao Ying, Zhang yue, Zhou lu-yi, Shi ting-ting, Zhou li-yu, Fan Jian, Yu Guang-rong
This study was designed to investigate the role and curative effect of low position tourniquet in calcaneal fracture surgery. We studied a total of 42 calcaneal fracture patients who underwent reduction and internal fixation with plate via L-shaped a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::cfb5b398e5077c3a98cf1b61a5de5296
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1511901/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1511901/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Xiao, Xu, Feng, Zhang, Zheng, Guo, Juan, He, Qi, Song, Lu-Xi, Wu, Dong, Zhou, Li-Yu, Su, Ji-Ying, Xiao, Chao, Chang, Chun-Kang, Wu, Ling-Yun
Additional file 1: Figure S1. Dynamics of BCOR and concurrence gene mutations before and after AML transformation in six MDS patients. The VAF of BCOR mutation and other concurrence gene mutations are showed in red and green bar, respectively. The bl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0746a4f0f2618a6fd73c6b78a6e6f78c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HUANG Jing, LIANG Li-ting, OMEDI Jacob Ojobi, CHEN Cheng, GUO Rui-jun, HUANG Wei-ning, ZENG Yong-qing, LI Ning, GAO Tie-cheng, ZHOU Li-yuan
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Objective: This study aimed to explore the effect of Pediococcus pentosaceus J8 fermented kiwifruit on bread baking and flavor profile characteristics of wheat bread. Methods: The changes in β-glucosidase enzyme activity, organic acids and flavor co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f665792b36648e2889d1a3107c8c54a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.