Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"ZHOU, Hui Juan"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 7, Pp 143-151 (2023)
Objective: The storability and storage quality of three pear varieties were evaluated to provide theoretical support for variety breeding and fresh-keeping technology. Methods: Zaoshengxinshui, HJ18 and HJ67 pear with similar genetic background were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae81295ff6ae487eb594b7b7c44cb2b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 1, Pp 125-131 (2023)
Objective: To determine the key points of pear quality formation and deterioration of different Pyrus pyrifolia pears during cold storage. Methods: Zaoshengxinshui, Hujingli18, Hujingli67 were used as materials, the fruit of three varieties with the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bea7c6656e6d4e928c17892aef6a52d1
Autor:
Zhou, Hui-Juan, Chen, Yong
Publikováno v:
In Communications in Nonlinear Science and Numerical Simulation June 2023 120
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 11, Pp 136-142 (2022)
Objective: To evaluate the storability of yellow peach with different sugar content. Methods: The respiration intensity, ethylene release rate, soluble solid content and texture of the fruit stored at 0, 14, 21, 28, 35, (35+3) d were measured. Nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1df39d470fd4e79a78c201b6ae2d277
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 10, Pp 127-133,209 (2022)
Objective: This study focused on fresh-keeping technology with quality control as the main factor. Methods: The respiratory climacteric Zaoshengxinshui pear was used as material, after being fumigated with 3.24 μL/L of 1-MCP, then was stored at (1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8073a7e6898b4bafb6adb84b96895c04
Autor:
ZHOU Hui-juan, GAO Xiao-feng, YE Zheng-wen, FENG Zi-yao, SU Ming-shen, DU Ji-hong, ZHANG Xia-nan, LI Xiong-wei, ZHANG Ming-hao
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 8, Pp 144-151,226 (2022)
Objective: In order to study the correlation between fruit firmness, total soluble solids, red and green color, sensory scores of fresh yellow peaches, a prediction model of safe storage period of yellow peach was established to realize early warning
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1a62092359f4f3580d1c86a55372751
Autor:
Zhao, Peng, Zhou, Hui-Juan, Potter, Daniel, Hu, Yi-Heng, Feng, Xiao-Jia, Dang, Meng, Feng, Li, Zulfiqar, Saman, Liu, Wen-Zhe, Zhao, Gui-Fang, Woeste, Keith
Publikováno v:
In Molecular Phylogenetics and Evolution September 2018 126:250-265
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.