Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"ZHONG Bizhen"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 12, Pp 117-125 (2024)
Objective: The effect of UV sterilization on the texture quality and flavor substances of the frozen grass carp meat was studied, and the best UV irradiation time was determined. Methods: The grass carp meat was pretreated with different UV irradia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94f8d62ccf95417b8c95ea5267d1617b
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 1
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 189
Autor:
Liang, Qingxi, Hu, Xiangfei, Zhong, Bizhen, Huang, Xiaoliang, Wang, Hui, Yu, Chengwei, Tu, Zongcai, Li, Jinlin
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Publikováno v:
In LWT 1 December 2023 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.