Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"ZHENG QINHONG"'
Autor:
ZHONG RUNENG, ZHENG QINHONG
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 90, Iss 5 (2022)
Microwave drying and non-destructive sensing of agricultural products based on dielectric properties is an important field of modern agricultural research. The present study was carried out to improve the traditional coaxial transmission line technol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bed69bea006407aa983ae9a887eaeb7
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 245, p 01002 (2021)
Dielectric properties are important characteristic parameters in the microwave-assisted application of hygroscopic agricultural media. To break through the limitation of traditional general effective medium (GEM) formula and develop the new calculati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98300f34d02946f9a941942f048e2ded
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 257, p 01071 (2021)
Dielectric properties are important characteristic parameters in the microwave-assisted application of hygroscopic agricultural media. In order to expand the application of electromagnetic wave in the drying of core-shell agricultural products, a num
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24888a3ff4ba47dc943d277ad6a3b8ab
Publikováno v:
Integrative Cancer Therapies, Vol 16 (2017)
Hepatocellular carcinoma (HCC) is one of the most prevalent malignancies worldwide. Although surgery is known as the most promising radical treatment, a high recurrent or metastatic rate after surgery has limited its clinical efficacy. Sorafenib, a t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24827da2065a403bbb64c877981c7ae4
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 78, p 02012 (2019)
Dielectric properties play an important role in the microwave-assisted application of nonmagnetic agriculture-related media. In this paper, the practical requirements for the lack of quantitative data on the dielectric properties of agricultural medi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/149a35af40a84f06937c60b97f0b4c9b
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2024 95
Autor:
Chen, Jianxin1 (AUTHOR), Zheng, Qinhong1 (AUTHOR), Zhu, Shijian1 (AUTHOR), Qiu, Dan1 (AUTHOR), Wang, Junhui2 (AUTHOR) wangjunhui7526@163.com
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/20/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.