Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"ZHAO Wen-ying"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 2, Pp 21-26 (2022)
Objective: This study aimed to improve the production technology and flavor of Chinese beef sauce. Methods: Compared with traditional static curing, the effects of breathing rolling curing on volatile components of beef were analyzed by SPME/GC-MS. R
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/585bbba7306c43bfa03b0db30958a5dd
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 59, p 02020 (2023)
Objective: to prepare and evaluate orally disintegrating films of liquorice inclusion complexes. Methods: the active components of Chinese liquorice were extracted by pressurised extraction technique, and the inclusion complexes were prepared by anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9d9b95897674ba4b07ecdac03621db4
Autor:
Pu, Fu-Fei, Xiao, Yu-Xuan, Yang, Xiong, Yu, Fei, Xia, Lei, Chen, Jiang-Bo, Wu, Lu, Xie, Jing-Jing, Zhao, Wen-Ying, Liu, Yu, Wang, Li-Ying, Ying, Jie, Liao, Mei-Jing, Ozoemena, Kenneth I., Tian, Ge, Wang, Fazhou, Yang, Xiao-Yu
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 October 2023 474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shen, Jie, Chen, Ya-Juan, Jia, Yuan-Wei, Zhao, Wen-Ying, Chen, Guang-Hai, Liu, Ding-Feng, Chen, Yun-Yu, Zhang, Chao, Liu, Xiao-Ping
Publikováno v:
In Asian Pacific Journal of Tropical Medicine December 2017 10(12):1190-1196
Autor:
Yang, Xiong, Xiao, Yu-Xuan, Zhang, Xue-Qi, Yu, Fei, Tian, Ge, Zhao, Wen-Ying, Shen, Ling, Zhang, Song, Yang, Xiao-Yu
Publikováno v:
Chemical Communications; 2/25/2024, Vol. 60 Issue 16, p2176-2179, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Agricultural Sciences in China 2009 8(3):311-316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.