Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"ZHAO Hong-lei"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 198-204 (2023)
Egg white protein has gelatinous, foaming, and emulsifying properties. In production and processing, the gelatinous properties and gelatinous stability of egg white protein are usually improved by modifying treatment. This paper reviewed the modifica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77ccb538bf5443bcb650659953721c06
Publikováno v:
Zhipu Xuebao, Vol 43, Iss 2, Pp 252-262 (2022)
There are many types of organic pollutants in water, which exert great threat to human health. Developing highly efficient and precise quantification method for their detections is very important. The acrylamide, bentazone, 2,4-D, dimethoate, picric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df4876032157491da6b746db8e15c8f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luo, Ying, Liu, Li-Mei, Xie, Li, Zhao, Hong-Lei, Lu, Yong-Kang, Wu, Bao-Quan, Wu, Zhi-Ye, Zhang, Zhi-Ling, Hao, Yun-Ling, Ou, Wu-Hua, Liu, Rui-Shuang, Xu, Wen-Min, Chen, Xie-Hui
Publikováno v:
In Experimental Cell Research 15 January 2021 398(2)
Autor:
Miao, Jun-Yan, Li, Yi-Wen, Ren, Bo-Wen, Zhao, Hong-Lei, Zhang, Si-Yu, Chang, Yun-Long, Wang, Qiang
Publikováno v:
Crystals (2073-4352); Oct2024, Vol. 14 Issue 10, p911, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao, Hong-Lei, Wu, Bao-Quan, Luo, Ying, Zhang, Wen-Ying, Hao, Yun-Ling, Liang, Jin-Jie, Fang, Fang, Liu, Wei, Chen, Xie-Hui
Publikováno v:
In Life Sciences 1 September 2018 208:315-324
Publikováno v:
In The Annals of Thoracic Surgery November 2017 104(5):1583-1589
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.