Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"ZHANG Xi-xi"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 5, Pp 172-177 (2022)
High-quality black bean flour, spirulina, Laiyang taro and spinach were selected as the main raw materials in this study. Through the reasonable combination of black bean flour, spirulina and spinach, adding taro mud, the traditional practice of usin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27f85ccd616d4fb5ab082e3f7266990e
Autor:
Liu, Qian, Zhang, Xi-Xi, Jia, De-Zhuang, Yin, Jin, Lei, Jun, Xu, Ling, Lin, Hao, Zhong, Gan-Ji, Li, Zhong-Ming
Publikováno v:
In Polymer 13 March 2023 269
Autor:
Zhang, Xi-Xi, Wang, Jun
Publikováno v:
Gender in Management: An International Journal, 2022, Vol. 37, Issue 7, pp. 858-874.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/GM-03-2021-0080
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 15 July 2020 601
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 15 October 2019 583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.