Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"ZHANG Jing-lin"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 4, Pp 150-155 (2022)
Objective: Improve the quality of dried okra products. Methods: The rehydration ratio, shrinkage rate, vitamin C content, drying time and sensory score were used to analyze the effects of different pretreatment methods on the quality of dried okra pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9074b1c491674831b4eccb006d94d89c
Autor:
Wu, Lu-Yin, Zhang, Jing-Lin, Zeeshan, Mohammed, Zhou, Yang, Zhang, Yun-Ting, He, Wan-Ting, Jin, Nanxiang, Dai, Ye, Chi, Wei, Ou, Zejin, Dong, Guang-Hui, Lin, Li-Zi
Publikováno v:
In Environmental Pollution 1 September 2024 356
Autor:
Gui, Zhao-Huan, Heinrich, Joachim, (Min) Qian, Zhengmin, Schootman, Mario, Zhao, Tian-Yu, Xu, Shu-Li, Jin, Nan-Xiang, Huang, He-Hai, He, Wan-Ting, Wu, Qi-Zhen, Zhang, Jing-Lin, Wang, Dao-Sen, Yang, Mo, Liu, Ru-Qing, Zeng, Xiao-Wen, Dong, Guang-Hui, Lin, Li-Zi
Publikováno v:
In Environment International August 2024 190
Autor:
Huang, Jing-Wen, Bai, Ya-Ying, Wang, Dao-Sen, He, Wan-Ting, Zhang, Jing-Lin, Tu, Hai-Xin, Wang, Jing-Yao, Zhang, Yun-Ting, Wu, Qi-Zhen, Xu, Shu-Li, Huang, He-Hai, Yang, Mo, Jin, Nan-Xiang, Gui, Zhao-Huan, Liu, Ru-Qing, Jalava, Pasi, Dong, Guang-Hui, Lin, Li-Zi
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 May 2024 470
Autor:
Zhang, Junwei, Yang, Xiaobo, Fang, Jinyu, Cheng, Quan-Cheng, Ding, Hui-Ru, Sun, Yan-Rong, Li, Man, Zhang, Jing-Lin, Zhang, Lei, Zhao, Haitao, Sang, Xinting, Xu, Yi-Yao, Zhang, Wei-Guang, Lu, Xin
Publikováno v:
In International Journal of Surgery July 2022 103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Wei, Wang, Xiaoming, Shen, Yong-Ping, Yang, Xue-Wen, Wu, Yu-Wei, Chen, An-An, Wu, Xue-Jiao, Liu, Shi-Wei, Yang, Yang, Zhang, Jing-Lin, Li, Chen-Yu
Publikováno v:
In Advances in Climate Change Research June 2021 12(3):430-443
Autor:
Wang, Hao, Li, Meng-Fan, Lin, Fu, Su, Chun-Ru, Zeng, Qing-Zhu, Su, Dong-Xiao, He, Shan, Wang, Qin, Zhang, Jing-Lin, Yuan, Yang
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2021 291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.