Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"ZHANG Hai-hua"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 14-18 (2023)
Objective: To develop fermented baked goods containing coconut powder. Methods: The texture and fermentation rheological properties of coconut flour-wheat flour dough were measured by full texture compression test of TA.XT Plus C physical property te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37bbb59e599245f28b3fff172ec3d6c6
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 8, Pp 50-54 (2022)
Objective: In order to develop coconut utilization in wheat dough products, the effects of coconut powder on the thermomechanical rheology properties of wheat flour was studied. Methods: Freeze dried coconut flour and wheat flour were mixed in differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5034abeaf9824dddb9455b2135a93ef6
Autor:
Wang, Chong Chong, Sheng, Zheng, Zhang, Ya Hui, Du, Qi Zhen, Li, Qin, Jin, Pen, Xie, Dong Chao, Min, Wei Hong, Zhang, Hai Hua
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2023 142
Autor:
JIA Xiao-ping, DONG Bao-hua, GONG Jian-gang, LIU Fang-yu, HE Jun-xin, WANG Qi, FENG Zhi-hua, ZHANG Hai-hua
Publikováno v:
Feed Research; 2024, Vol. 47 Issue 17, p84-88, 5p
Autor:
Zhang, Hai-hua, Liu, Jun, Lv, Yang-jun, Jiang, Yu-lan, Pan, Jun-xian, Zhu, Yue-jin, Huang, Mei-gui, Zhang, Shi-kang
Publikováno v:
In Canadian Journal of Diabetes February 2020 44(1):44-52
Publikováno v:
Geology & Resources; Dec2023, Vol. 32 Issue 6, p655-663, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Geology & Resources; Apr2022, Vol. 31 Issue 2, p131-140, 10p