Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"ZHANG Bing-quan"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 5, Pp 205-211 (2022)
The nutritional components of Spirulina residue were determined and evaluated. The insoluble dietary fiber was prepared by alkaline acid treatment from algae residue. The swelling capacity, water holding capacity and grease holding capacity were dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b48dca347244a43a8cf87b330a57866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Bing-Quan, Shao, Zhi-Gang
Publikováno v:
In Physica E: Low-dimensional Systems and Nanostructures January 2023 146
Publikováno v:
Langmuir; 10/29/2024, Vol. 40 Issue 43, p22540-22548, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Applied Mathematics and Computation 2006 177(1):99-104
Publikováno v:
In Applied Mathematics and Computation 2006 175(2):1495-1502