Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"ZENG Xiao-fang"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 163-169 (2023)
Objective: The enzymatic hydrolysis conditions of pigeon meat were optimized, according to the hydrolytic degree and the antioxidant activity of the hydrolysates. Methods: Using hydrolysis degree and ABTS free radical scavenging rate as evaluation in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/309c0260b62e4314b591a1c408938ab3
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 173-181 (2023)
Objective: This study aimed to improve the emulsifying and processing properties of tilapia myofibrillar protein. Methods: The tilapia muscle fibrin (TMP) was modified with galactose oligosaccharide (GOS). The effects of TMP/GOS concentrations, pH va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb61a5cd65e7430fa171ff094410379c
Publikováno v:
Plant Molecular Biology Reporter. Feb2017, Vol. 35 Issue 1, p72-82. 11p.
Autor:
WANG Zhuan-zhuan, LI Chao, HUANG Sha, TANG Rong, WANG Lu-lu, YANG Bin, YANG Yuan-yu, WANG Fang, WANG Min, ZHAO De-gang, ZENG Xiao-fang, ZHANG rui-mao
Publikováno v:
Chinese Journal of Oil Crop Sciences; 2022, Vol. 44 Issue 1, p7-13, 7p
Autor:
Zeng, Xiao-Fang1, Zhao, De-Gang1 dgzhao@gzu.edu.cn
Publikováno v:
Plant Molecular Biology Reporter. Jun2016, Vol. 34 Issue 3, p649-658. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Optoelectronics Letters; Jan2013, Vol. 9 Issue 1, p49-52, 4p
Publikováno v:
National Journal of Andrology / Zhonghua Nankexue; Jul2012, Vol. 18 Issue 7, p600-605, 6p, 1 Color Photograph, 1 Black and White Photograph, 4 Charts
Autor:
Rao, Lan, Yu, Chong-xiu, Shen, Xiang-wei, Sang, Xin-zhu, Yuan, Jin-hui, Zeng, Xiao-fang, Xin, Xiang-jun
Publikováno v:
Optoelectronics Letters; May2012, Vol. 8 Issue 3, p172-175, 4p