Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"ZELENA, L. B."'
Autor:
BALKO, O. B.1 oleksandrbalko@gmail.com, ZELENA, L. B.1, BALKO, O. I.1, BOBYR, N. A.2, VOITSEKHOVSKY, V. G.2, AVDEEVA, L. V.1
Publikováno v:
Microbiological Journal / Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 2024, Vol. 86 Issue 1, p39-50. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balko, O. B.1 oleksandrbalko@gmail.com, Zelena, L. B.1, Balko, O. I.1, Maksymenko, L. O.1, Voitsekhovsky, V. G.2, Avdeeva, L. V.1
Publikováno v:
Microbiological Journal / Mikrobiolohichnyi Zhurnal. Sep/Oct2022, Vol. 84 Issue 5, p48-57. 10p.
Publikováno v:
Біотехнологія XXI століття; 2023: Матеріали ХVІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Біотехнологія ХХІ століття»; 245-246
Enterococci are lactic acid bacteria (LAC) containing both pathogenic and commensal microorganisms that are widespread in the environment, even as intestinal symbionts. Due to their resistance to salts and acids, strains of Enterococcus spp. can adap
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2015, Vol. 27 Issue 3, p250-257. 8p.
Autor:
Holovan, A. V., Naumenko, K. S., Muchnyk, F. V., Baranova, G. V., Zelena, L. B., Zagorodnya, S. D.
Publikováno v:
Microbiological Journal / Mikrobiolohichnyi Zhurnal; Jul/Aug2020, Vol. 82 Issue 4, p71-79, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.