Zobrazeno 1 - 10
of 666
pro vyhledávání: '"ZARRELLI, ARMANDO"'
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering August 2024 12(4)
Autor:
Medici, Antonio, Siciliano, Antonietta, Libralato, Giovanni, Saviano, Lorenzo, Guida, Marco, Pedatella, Silvana, Luongo, Giovanni, Di Fabio, Giovanni, Zarrelli, Armando
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 October 2024 947
Autor:
Medici, Antonio, Lavorgna, Margherita, Isidori, Marina, Russo, Chiara, Orlo, Elena, Luongo, Giovanni, Di Fabio, Giovanni, Zarrelli, Armando
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 January 2024 908
Autor:
Marinaro, Carmela, Lettieri, Gennaro, Chianese, Teresa, Bianchi, Anna Rita, Zarrelli, Armando, Palatucci, Domenico, Scudiero, Rosaria, Rosati, Luigi, De Maio, Anna, Piscopo, Marina
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part C January 2024 275
Autor:
Ciriello, Michele, Formisano, Luigi, El-Nakhel, Christophe, Zarrelli, Armando, Giordano, Maria, De Pascale, Stefania, Kyriacou, Marios, Rouphael, Youssef
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 October 2023 320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Meo, Maria Chiara, Salzano, Angela, Zotti, Tiziana, Palladino, Antonio, Giaquinto, Daniela, Maruccio, Lucianna, Romanucci, Riccardo, Rocco, Mariapina, Zarrelli, Armando, D'Occhio, Michael J., Campanile, Giuseppe, Varricchio, Ettore
Publikováno v:
In Veterinary and Animal Science September 2023 21
Autor:
Ciriello, Michele, Formisano, Luigi, Zarrelli, Armando, Corrado, Giandomenico, Kyriacou, Marios C., De Pascale, Stefania, Rouphael, Youssef
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164