Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"ZANTAR, Said"'
Autor:
Belcadi, Hasna, Aknouch, Adil, El Amrani, Soukaina, Chraka, Anas, Lachkar, Mohammed, Mouhib, Mohammed, Zantar, Said, Ibnmansour, Ahmed
Publikováno v:
In Heliyon June 2023 9(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azzouz, Safae, Ahadaf, Soumaya, Zantar, Said, El Galiou, Ouiam, Arakrak, Abdelhay, Bakkali, Mohammed, Laglaoui, Amin
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Aug2024, Vol. 21 Issue 150, p121-138, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lahnine, Lamyae, Mghazli, Safa, Mahrouz, Mostapha, Hidar, Nadia, Ouhammou, Mourad, Mouhib, Mohammed, Zantar, Said, Hanine, Hafida, Ossor, Houcine, Misdaq, Moulay Ali
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2017 104:48-56
Autor:
Abbou, Mohamed1,2 (AUTHOR) abdou-smc@hotmail.fr, Chabbi, Mohamed2 (AUTHOR), Ayadi, Mohammed3 (AUTHOR), Zantar, Said4 (AUTHOR), Benicha, Mohamed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environment, Development & Sustainability. Feb2024, Vol. 26 Issue 2, p3349-3367. 19p.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 240, p 03004 (2021)
Almond cake is a by-product of mechanical press extraction of almond oil intended mainly for the cosmetics industry. According to the circular economy for zero waste, the purpose is to reuse this byproduct to prepare natural gluten-free flour to repl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fce4a5de24940429af846c2f80b0477
Autor:
Belcadi, Hasna, Chraka, Anas, El Amrani, Soukaina, Raissouni, Ihssane, Moukhles, Abderrahman, Zantar, Said, Toukour, Larbi, Mansour, Ahmed Ibn
Publikováno v:
Journal of Bio- & Tribo-Corrosion; Sep2023, Vol. 9 Issue 3, p1-28, 28p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Errassi, Ayoub, Chabbi, Mohamed, Zantar, Said, Benicha Mohamed, Benicha Mohamed, Jaber, Abdelaziz, Ayadi, Mohammed
Hedysarum flexuosum which is a forage legume with high production potential can contribute to increase the production and improve the quality of desirable fatty acids in ruminant products. Production, chemical composition and fatty acid profile of Be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8371c5517e64bbe7ebd92f38c3bdeb91