Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"ZANG Jianwei"'
Autor:
Zang, Jianwei, Xiao, Pinjian, Chen, Yuqin, Liu, Zebo, Tang, Daobang, Liu, Yuanzhi, Chen, Jiguang, Tu, Yonggang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2024 153
Autor:
Chen, Yuqin, Zhou, Xiangju, Zhan, Jingyu, Yan, Bingxu, Xie, Yihai, Zang, Jianwei, Tang, Daobang, Tu, Yonggang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2024 35
Autor:
Zang, Jianwei, Yan, Bingxu, Liu, Zebo, Tang, Daobang, Liu, Yuanzhi, Chen, Jiguang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Food Microbiology March 2025 126
Autor:
Zang, Jianwei, You, Haiting, Li, Shaochong, Zhang, Yuanyuan, Xu, Haixia, Tang, Daobang, Wu, Shaofu, Yao, Yao, Tu, Yonggang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zang, Jianwei, Pan, Xiaoyang, Zhang, Yuanyuan, Tu, Yonggang, Xu, Haixia, Tang, Daobang, Zhang, Qingfeng, Chen, Jiguang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Autor:
Zang, Jianwei, Zhang, Yuanyuan, Pan, Xiaoyang, Peng, Dayong, Tu, Yonggang, Chen, Jiguang, Zhang, Qingfeng, Tang, Daobang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology June 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 157-164 (2022)
To investigate the inhibitory activity and mechanism of naringin on α-glucosidase, the inhibition effect, type, and molecular mechanism of naringin on α-glucosidase were investigated by integrative analysis of enzyme kinetics, fluorescence spectros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89646036b14b411d9a913f5b8e1492e4
Autor:
Zang, Jianwei, Yan, Bingxu, Hu, Haoyun, Liu, Zebo, Tang, Daobang, Liu, Yuanzhi, Chen, Jiguang, Tu, Yonggang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology July 2024 149