Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"ZAHARIA, Dumitru"'
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 1, Iss 3, Pp 222-225 (2017)
The effect of magnesium ions from gluconate salt at the level of 100, 150 and 200 mg/100g addition on empirical dough rheological properties from the 550 wheat flour type was studied. Dough rheological properties during mixing (dough development time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c055d88cb36b498dadeb35f168cdbb00
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2018, Vol. 18, p669-676. 8p.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2018, Vol. 18, p483-488. 6p.
Autor:
BUTA ERZSEBET, CANTOR MARIA, ZAHARIA DUMITRU, DUMITRAŞ ADELINA, ZAHARIA ADRIAN, SABO GEORGETA, BUTA MIHAI
Publikováno v:
Journal of Plant Development, Vol 16, Iss 1, Pp 81-86 (2009)
In Romania’s spontaneous flora are reported over 3759 species of plants, of which 3136 species are spontaneous [CIOCÂRLAN, 2000], 23 have been declared nature monuments, 74 are extinct, 39 endangered, 171 are vulnerable and 1253 are rare. Characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab9186aec17b4d32a295ff87555a2bdf
Autor:
Codină, Georgiana Gabriela1 codina@fia.usv.ro, Zaharia, Dumitru2, Stroe, Silviu-Gabriel1, Ropciuc, Sorina1
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Dec2018, Vol. 16 Issue 1, p884-891. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zaharia, Dumitru
Publikováno v:
Carpica. (XXV):222-243
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1041303
Autor:
Zaharia, Dumitru
Publikováno v:
Carpica. (XXI):131-133
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1038824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers. Series A. Agronomy; 2020, Vol. 63 Issue 1, p703-708, 6p