Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Z.I. Sabry"'
Autor:
N.B. Guerrant, Z.I. Sabry
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 41:925-930
Summary The retention of vitamin A, ascorbic acid, thiamine, riboflavin, and niacin was determined during the production of two varieties of pickled cheeses, the Domiati and the Kareish. The effect of subsequent storage in different pickling media un
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Technology Journal. 1:113-116
A variety of dehydrated products were developed from mixtures of wheat and cooked fish muscle, or fish protein concentrate, for the feeding of pre-school children in developing countries. A ratio of 12 parts wheat solids to 1 part fish on a dry weigh
Autor:
Z.I. Sabry
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 56:195-199
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Technology Journal. 4:A4-A6
Autor:
G.H. Anderson, Z.I. Sabry
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 7:A42-A43
Autor:
Z.I. Sabry, Jean H. Sabry
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 11:A81-A82
Autor:
Z.I. Sabry
Publikováno v:
Journal of Nutrition Education. 5:150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.