Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Z.A. Syahariza"'
Autor:
P.R.D. Weerasooriya, R. Nadhilah, F.A.T. Owolabi, R. Hashim, H.P.S. Abdul Khalil, Z.A. Syahariza, M.H. Hussin, Salim Hiziroglu, M.K.M. Haafiz
Publikováno v:
Current Research in Green and Sustainable Chemistry, Vol 1, Iss , Pp 20-28 (2020)
The performance of hemicellulose based carboxymethyl cellulose (H-CMC) films was investigated. Hemicellulose was extracted from oil palm empty fruit bunch (OPEFB) through alkali-ethanol extraction technique. Then the obtained hemicellulose was mixed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76b995ef9b7c44ae8f3ed71591aefd6a
Autor:
H. P. S. Abdul Khalil, Z.A. Syahariza, Salim Hiziroglu, P. R. D. Weerasooriya, Rokiah Hashim, Mohd Hazwan Hussin, R. Nadhilah, F. A. T. Owolabi, M. K. Mohamad Haafiz
Publikováno v:
Current Research in Green and Sustainable Chemistry, Vol 1, Iss, Pp 20-28 (2020)
The performance of hemicellulose based carboxymethyl cellulose (H-CMC) films was investigated. Hemicellulose was extracted from oil palm empty fruit bunch (OPEFB) through alkali-ethanol extraction technique. Then the obtained hemicellulose was mixed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Poultry Science. 10:117-125
Publikováno v:
Food Chemistry. 118:856-860
In order to classify unknown gelatin into their species of origin, a simple and rapid method for the qualitative determination was developed using Fourier transform infrared (FTIR) in combination with attenuated total reflectance (ATR) and discrimina
Publikováno v:
Food Chemistry. 90:815-819
Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy, in combination with attenuated total reflectance (ATR) and partial least square (PLS) regression, was used to detect the presence of lard in chocolate formulation. The spectral bands associated with lar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.