Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Z.A. Shojaei"'
Autor:
Reza Goli, Seyedeh Hoda Yoosefian, Ayat Mohammad Razdari, Z.A. Shojaei, Abbasali Yadollahi, Davood Ghanbarian, Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
Publikováno v:
Research Journal of Food Science and Nutrition. 2:1-8
In this paper, the quality characteristics of melon was estimated by using color parameters and neural networks for three fertilizing stages (no fertilizer, fertilizing 5 and 10 ton/ha). For this purpose, chemical parameters including fructose, gluco
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 12:347-357
This current research studies the physicochemical properties and in particular rheological behavior of three Gaz-angubin samples collected from central Iran against fructose solutions using NMR spectrometry, differential scanning calorimetry, X-ray d
Autor:
A. Yadollahi, Z.A. Shojaei
Publikováno v:
Asian Journal of Scientific Research. 1:532-538
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :455-461
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :139-149
Publikováno v:
Food Chemistry. 103:689-694
Oil/water partition coefficients ( K ow ) of 20 volatile compounds in model or milk-based emulsions were determined experimentally using atmospheric pressure chemical ionization-mass spectrometry (APCI-MS). The K ow values were estimated by comparing
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology. 41:1192-1196
Summary To investigate the relationship between aroma delivery and perception, low-fat (LF) (0.1 g per 100 mL) and regular-fat (RF) (3.6 g per 100 mL) milk samples were prepared with the same amount of ethyl hexanoate. Sensory analysis was carried ou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.