Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Z. Zekhnini"'
Publikováno v:
Indian Journal of Science and Technology. 11:1-7
Objectives: The study aimed at assessing the oxidative stability of the commercial Argan oil compared with those of high culinary use in Morocco, namely olive, rapeseed and sunflower oils. Methods/Analysis: The oils were subjected to two parallel acc
Publikováno v:
The Journal of Chemical Physics. 113:8183-8186
The adsorption of the protein fibronectin onto smooth metal oxide surfaces has been monitored in situ and in real time at both low and high ionic strengths using optical waveguide lightmode spectroscopy (OWLS). The kinetics of the evolution of the ad
Publikováno v:
New Trends in Colloid Science ISBN: 9783798507241
We have investigated the thermal copolymerization of acrylamide and sodium acrylate in nonionic microemulsions. The formation of microemulsions is strongly relat- ed to the acrylate content in the comonomer feed due to a salting out effect of the eth
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d2e5fc5b790fee1fbbc64cfbbef8812f
https://doi.org/10.1007/3-798-50724-4_60
https://doi.org/10.1007/3-798-50724-4_60
Publikováno v:
Comparative immunology, microbiology and infectious diseases. 20(4)
Three thermophilic bacteria strains, designated strain BS1, BS2 and BS3, resistant to beta-lactam antibiotics, and leaving at an optimal temperature for growth of about 50 degrees C, were isolated from traditional baths in Meknes-city in Morocco. Phy
Autor:
J. L. Arpigny, J. Coyette, S. Davail, G. Feller, E. Fonzé, E. C. Foulkes, J.-M. Frère, R. Fujii, S. Génicot, Ch. Gerday, B. Joris, J. Lamotte-Brasseur, J. N. Maina, E. Narinx, M. Nguyen-Disteche, N. Oshima, A. Viarengo, Z. Zekhnini
Publikováno v:
Advances in Comparative and Environmental Physiology ISBN: 9783642786006
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5baa1f1f4df2673c1bdba38c8084b51d
https://doi.org/10.1007/978-3-642-78598-6
https://doi.org/10.1007/978-3-642-78598-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.