Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"Z. Zdunczyk"'
Autor:
D. Mikulski, J. Juskiewicz, B. Przybylska-Gornowicz, E. Sosnowska, B.A. Slominski, J. Jankowski, Z. Zdunczyk
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 12, Pp 2147-2155 (2017)
The aim of this study was to investigate the effect of dietary replacement of soya bean meal (SBM) with faba bean (FB) and a blend of non-starch polysaccharide (NSP) degrading enzymes on the gastrointestinal function, growth performance and welfare o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6c5fc0d165940b8a77d2301aec019f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
null Aleksandra Drażbo, null D. Mikulski, null Z. Zdunczyk, null Beata Szmatowicz, null A. Rutkowski, null J. Jankowski
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 78
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 78
Publikováno v:
Food / Nahrung. 39:32-41
This paper surveys the effect of some technological processes based on modified traditional way of obtaining oil from rapeseeds and employing polar solvents and enzymes on the content of glucosinolates and nutritional quality of the end products. Spe
Publikováno v:
Food / Nahrung. 39:21-31
From the present review it is clear that glucosinolates and their breakdown products may pass in small amounts into such products as meat, milk or eggs without noticeable deterioration in their taste. When applying low glucosinolate rapeseed meal (LG
Publikováno v:
Food / Nahrung. 37:336-344
This paper has reviewed the current literature relating to the effects of glucosinolates on the palatability of rapeseed meal. The available evidence indicates that diet palatability can be adversely affected by rapeseed meal inclusion and that this