Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Z. Veselý"'
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XLIII-B2-2022, Pp 853-860 (2022)
The aim of this contribution is an analysis of related technologies for data capturing for creating a digital twin of selected construction. As a case project a baroque church was selected. Four technologies were used for object modelling: TLS (terre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e6abefeb5ec4f36b9ce254c28cf7972
Autor:
I. Bohačenko, Z. Veselý
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 18, Iss 5, Pp 165-169 (2000)
An HPLC method with refractometric detection was worked out for the determination of the limiting contents of marker saccharides (free mannitol and total glucose and xylose) used for the proof of authenticity of pure instant coffee. This method, even
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0b92856cf774f508bdd757d509ec824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of the performed work is to establish the 2D and 3D model of direct unsteady task of sample heat treatment by moving source employing computer model on the basis of finite element method. Complex boundary condition on heat loaded sample surfa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::290216258530cdc4da84342153fe7599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Neuropsychopharmacology. 9:364
Publikováno v:
Food / Nahrung. 24:525-528
Analytical evaluation of the artificial sweetener USAL (α-L-aspartyl-L-phenylalanine methylester hydrochloride) was carried out using a modified technique of amino acid analysis. The determination was performed using a functionally simplified semiau