Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Z. Schmilovitch"'
Autor:
Z. Schmilovitch, V. Alchanatis, T. Ignat, A. Hoffman, H. Egozi, B. Ronen, V. Ostrovsky, Y. Vinokur, V. Rodov
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
Marketing of ready to eat fresh produce has an increasing share of supermarket shelves around the world. Most products are prepared manually or partially mechanized. Mechanization of fruit peeling and cutting is a known procedure mainly in canned fru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae8f572f5a8f4978a6e9608974d88fdd
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
In order to improve the determination of pepper maturity, we examined a fusion of non-destructive sensor outputs and a fusion of destructive reference parameters. Multi-sensor models were assessed against single sensor models based on the significant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6610b05f97d46e4ad70ecfb211ecd11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :1019-1024
'Barhi' dates change their color from green to yellow during ripening and they are marketed as slightly astringent yellow fruits. 'Barhi' dates which contain above 25-27% total soluble solids (TSS) are regarded as matured and will have the desirable
Autor:
A. Mizrach, Z. Schmilovitch
Increasing demands for improved quality of fruit and vegetables in the fresh-produce market and the food industry, as well as growers’ expectations of high prices for premium quality produce drive the demand for fast, accurate, and objective method
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8378cc0d23e050d392fce3a1d2905b1a
https://doi.org/10.1533/9780857098856.3.446
https://doi.org/10.1533/9780857098856.3.446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.