Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Z. S. Lei"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Breeding. 20:223-231
Low-molecular-weight glutenin subunits (LMW-GS) have great effect on wheat processing quality, but were numerous and difficult to dissect by SDS-PAGE. The development of functional markers may be the most effective way for a clear discrimination of d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
TAG. Theoretical and applied genetics. Theoretische und angewandte Genetik. 114(3)
Low-molecular-weight glutenin subunits (LMW-GS) play an important role in bread and noodle processing quality by influencing the viscoelasticity and extensibility of dough. The objectives of this study were to characterize Glu-D3 subunit coding genes
Publikováno v:
TAG. Theoretical and applied genetics. Theoretische und angewandte Genetik. 113(7)
Low-molecular-weight glutenins (LMW-GS) in common wheat (Triticum aestivum L.) are of great importance for processing quality of pan bread and noodles. The objectives of this study are to identify LMW-GS coding genes at GluD3 locus on chromosome 1D a