Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Z. Ouerghi"'
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 83, Iss 1 (2012)
In the present study, the effects of heavy metals generating antioxidative defense systems such as superoxide dismutase (SOD, EC 1.15.1.1), ascorbate peroxidase (APX, EC 1.11.1.11) glutathione reductase (GR, EC 1.6.4.2) and catalase (CAT, EC 1.11.1.6
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fd58b6702544a069babfa9ec61f1a1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Physiology. 156:335-340
Summary Two wheat species, Triticum aestivum , cv. Tanit and T. durum , cv. Ben Bachir, were cultivated hydroponically and subjected to salt stress (50 or 100 mmol/L NaCl) up to 21 days. NaCl treatment resulted in growth reduction for both varieties
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Electrophoresis. 21(12)
Plants of two wheat species (Triticum aestivum cv. Tanit and T. durum cv. Ben Bachir), differing in their sensitivity to NaCl were cultivated in the presence or absence of 100 mM NaCl for 21 days. Soluble proteins extracted from leaves were analyzed