Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Z. Malvandi"'
Autor:
M. Raeisi, A. Afshari, H. Shirzad-Aski, S. Seifi, M. Hashemi, R. Khoshbakht, Z. Malvandi, O.R. Coban, S.M.A. Noori
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 10, Iss 2, Pp 103-112 (2023)
Background: Given that controlling Listeria contamination is very important in food chain system, the knowledge of their prevalence in food is very important. Therefore, this study aims to examine the prevalence of important Listeria species in vario
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/063569acc71343ef88829ab7b29d0711
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.