Zobrazeno 1 - 10
of 937
pro vyhledávání: '"Z. L. Sun"'
Autor:
Z. L. Sun, A. F. Wang, H. M. Mu, H. H. Wang, Z. F. Wang, T. Wu, Z. Y. Wang, X. Y. Zhou, X. H. Chen
Publikováno v:
npj Quantum Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 1-8 (2021)
Abstract Realizing applicably appreciated spintronic functionalities basing on the coupling between charge and spin degrees of freedom is still a challenge. For example, the anisotropic magnetoresistance (AMR) effect can be utilized to read out the i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba63076675ac4212a1db347de9c57692
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W. Z. Zhuo, B. Lei, C. S. Zhu, Z. L. Sun, J. H. Cui, W. X. Wang, Z. Y. Wang, T. Wu, J. J. Ying, Z. J. Xiang, X. H. Chen
Publikováno v:
Physical Review B. 106
Autor:
P P, Zhang, J, Zhang, Z L, Sun, Y G, Zhou, Y, Wang, H R, Zhang, R F, Xiao, Y Z, Li, R, Mu, Y, Zhao, Y J, Song, R F, Yang, Changqing, Lin
Publikováno v:
Zhonghua yi xue za zhi. 102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 58, Iss 5, Pp 227-231 (2013)
Angiopoietin-like protein 3 (Angptl3) may promote adipose formation. The objective of this study was to investigate the effect of kaempferitrin, a 3,7-diglycosyl flavone, on meat quality in broiler chickens and the mechanisms involved. One thousand t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc6da0030b0b4d7cb1d93f9f6d61e2d8