Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Z. Hazal Tekin-Cakmak"'
Autor:
Hamit Koksel, Buket Cetiner, Vladimir P. Shamanin, Z. Hazal Tekin-Cakmak, Inna V. Pototskaya, Kevser Kahraman, Osman Sagdic, Alexey I. Morgounov
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3376 (2023)
The main aim of this study was to investigate the quality and nutritional properties (dietary fiber, phenolic, antioxidant contents, and glycemic index) of breads made from whole wheat flours of colored wheats. White (cultivar Agronomicheskaya 5), re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2db38554d6984e6ea28e7b433af4a6eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.