Zobrazeno 1 - 10
of 517
pro vyhledávání: '"Z. Hashim"'
Autor:
T.S. Wong, Z. Hashim, R.M. Zulkifli, H.F. Ismail, S.N. Zainol, N.S.M. Rajib, L.C. Teh, F.A.A. Majid
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 56 (2017)
Safety data of newly developed active pharmaceutical ingredient is of regulatory requirement. The LD50 value is important to estimate the suitable dosage of extract for acute toxicity study and determine its safe dosage. LD50 estimations for aqueous
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/500a390200fd4ca19b1cd2f32be75a95
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 56 (2017)
A great potential in the synthesis of heat resistant microcapsules for probiotic was developed via the synthesis of heterogeneous material. In the study of heterogeneous material, effective thermal conductivity is widely used in measuring the thermal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d1e6125ae3e46a0b53c3d0ef5fbf8fb
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 56 (2017)
Fat cells or adipocytes are important sites in glucose metabolism where triglycerides are synthesised from the excessive glucose in blood. These cells are produced from a complex process called adipogenesis where pre- adipocytes are differentiated by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/494cee3abb56448892bba521260022a1
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 56 (2017)
Palm oil is one of the important commodities of Malaysia and is superior for frying due to its high oxidative stability and high content of unsaturated fatty acids. The quality of frying oil will decrease with time and repeated cycles of frying, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0dfb3c0b0e14c45bc66dde0416c1acf
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 8, Iss 4, Pp 302-315 (2024)
One of the primary issues with processed foods during heat treatment and freezing storage is fat oxidation, which causes significant changes in fats due to their interaction with reactive oxygen species (ROS). This interaction leads to the creation o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/030f5b06e04149d48f898a38e142097e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alia Z. Hashim
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 31, Iss 1 (2018)
The study was focused on the red dragon fruit (Hylocerens polyrhizus) peel which can be used as a source of pectin .The physicochemical properties were studied moisture, protein, fat, ash, total soluble solid TSS, pH and titratable acidity TA .Using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f5d7e45ea624c20a205c2ea7f198546
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
14th Congress of the European Society of Minimally Invasive Neurological Therapy 2022 Meeting Abstracts.